Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Φτύστε να μην μας ΜΑΤιάσουν

Τα MAT παίζουν με τον ΠΣΑΚ
Επιτέλους ας αφήσουμε και κάποιους να κάνουν την δουλειά τους. Τι κακό είναι αυτό. Αντί να πούμε πως υπάρχουν και κάποιοι που κανουν αυτό για το οποίο πληρώνονται δυσανασχετούμε κιόλας. Θέλουν κάποιοι να παίξουν μπάσκετ ας πούμε. Τα ΜΑΤ θα είναι εκεί για να τους βοηθήσουν. Δεν  μπορώ να καταλάβω γιατί τα έχουμε βάλει όλοι με την Αστυνομία. Πολλοί αναρωτιούνται τι δουλειά έχουν τα ΜΑΤ σε γήπεδα μπάσκετ και γιατί τσακώνονται με επαγγελματίες παίκτες.



Τα ΜΑΤ συλλέγουν εσπεριδοειδή


Τη δουλειά τους κάνουν. Και θα έπρεπε να κάνουν άλλα τόσα. Μετά το γυρω-γυρω όλοι στη μέση ο ΠΣΑΚ και την θετική ανταπόκριση που είχε στον κόσμο αυτή η κίνηση τα ΜΑΤ θα βοηθούν όπου μπορούν ειδικά στους κλάδους που πλήττονται από απεργίες. Πρώτο βήμα το πότισμα των πάρκων της πόλης με προτεραιότητα στις ευπαθείς φυτικές ομάδες όταν θα απέχουν από τα καθήκοντά τους οι κηπουροί και οι αυτόματοι ποτιστήρες . Στη συνέχεια η αποκομιδή σκουπιδιών όταν θα κάνουν απεργίες οι υπάλληλοι της καθαριότητας και τέλος συλλογή φρούτων όταν παρατηρείται έλλειψη εργατών και απεργίες στον κλάδο των αγροτών.
Τα ΜΑΤ ποτίζουν και πάρκα

Μην ξανακούσουμε λοιπόν τίποτα για την πιο παρεξηγημένη ομάδα της ελληνικής αστυνομίας. Την δουλειά τους κάνουν και προσπαθούν να βοηθήσουν όσο μπορούν και με τον πιο διακριτικό τρόπο την ελληνική κοινωνία να επανακάμψει.

Ζήτω το δικαίωμα στην επιλεκτική απεργία, ζήτω το δικαίωμα στην ανασφάλιστη εργασία, ζήτω ο χειροπιαστός σοσιαλισμός

1 σχόλιο:

S@M είπε...

Αγαπητέ φίλε blogger τι έγινε; Από την Κυριακή έχουμε να διαβάσουμε νέα. Τι έγινε έλιωσε το βούτυρο;