Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Ο large κύριος Ζαγοράκης

Α ρε Αναστασιάδη κάνε έναν αγιασμό...
Επιτέλους θα υπάρξει λίγο ανταγωνισμός στη Superleague... O Ζαγοράκης αποφόρτισε την ομάδα από το βάρος του Πρωταθλήματος! (διαβάστε εδώ). Οι καμπάνες χτυπούν χαρμόσυνα από το Χαριλάου μέχρι το ΟΑΚΑ και το Καραϊσκάκη. Με τέτοια μπάλα! Ο πάοκ, της απόλυτης συγκομιδής βαθμών, αποφάσισε να αφήσει και τις άλλες ομάδες της Superleague να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Τι αλτρουισμός, τι αυτοθυσία, τι μεγαλοπρέπεια.

Κακά τα ψέματα ο παοκ με την φόρα που είχε πάρει υπήρχε μεγάλη μαθηματική πιθανότητα να χριζόταν πρωταθλητής από τα Χριστούγεννα και να αποχωρούσε αφήνοντας τις άλλες ομάδες να παλέψουν για μια θέση στην Ευρώπη. Σε μια τέτοια περίπτωση και αφού η ομάδα δεν θα είχε ουσιαστικές υποχρεώσεις για ένα εξάμηνο, είχε ήδη γίνει πρόταση από την Αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία να αναλάβει τιμητικά ο Δερμιτζάκης την Εθνική Αγγλίας, έστω και για ένα εξάμηνο.

Επίσης o παοκ ζήτησε από το κατεστημένο της Αθήνας, να παίζει χωρίς επόπτη από την μεριά του, ώστε να μην ισχύει tο offside για την αντίπαλη ομάδα και να έχουν και αυτοί οι κακόμοιροι κάποια τύχη. Μια πιο ριζοσπαστική πρόταση έγινε και από τον κ. Ποικιλίδη, μέλος του ΔΣ, όπου πρότεινε κάθε ομάδα που παίζει στην τούμπα με τον παοκ να χτυπάει δυο πέναλτι στην αρχή κάθε παιχνιδιού για να είναι πιο ισορροπημένο το τελικό αποτέλεσμα.

Αφού πάντως ο πρόεδρος αποφόρτισε τους παίκτες από το βάρος του πρωταθλήματος, και επειδή είναι ανάλαφροι, προτείνουμε να του επιφορτίσει με το βάρος της παραμονής.

Ζήτω ο ΣΦ ταράτσας, ζήτω ο Αλτρουισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια: