Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Κλισέ: Τριάντα τελικοί είναι πολλοί;

Ο Ζεπ Μπλάτερ προφανώς ταραγμένος βραβεύει τον προπονητή των τελικών
 Ακόμα τρέχουν και δεν φτάνουν οι διοικούντες στον Αστέρα Τρίπολης. Και αυτό γιατί οι δηλώσεις του Βαγγέλη Βλάχου έβαλαν φωτιά σε παίκτες, ΕΠΟ  και ΟΥΕΦΑ. Σύμφωνα με αυτές ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε:

‘η ομάδα έχει τριάντα τελικούς’. (Όλες οι δηλώσεις εδώ)

Καλά ακούσατε. Ούτε έναν, ούτε δυο, ούτε δέκα... Τριάντα. Το σύνηθες κλισέ σταματάει στον έναν τελικό, άντε στους δύο... Ο Βλάχος την πήγε μακριά την βαλίτσα.

Η ΟΥΕΦΑ έσπευσε ήδη να βραβεύσει τον έμπειρο τεχνικό καθώς καμία άλλη ομάδα δεν είχε καταφέρει να φτάσει τόσο ψηλά σε τελικούς μέσα σε μια χρονιά. Υπήρχαν κάποιες ομαδούλες της σειράς που έχουν καταφέρει να φτάσουν μέχρι πέντε τη χρονιά, αλλά αυτό που κατάφερε ο Αστέρας πριν ακόμα ξεκινήσει η σεζόν καλά καλά ήταν άξιο βράβευσης. Σε ειδική τελετή στη Μύκονο, ο επίσημος προσκεκλημένος της ΟΥΕΦΑ  και πρόεδρος τη ΦΙΦΑ Ζεπ Μπλάτερ σε ειδική τελετή απονομής παρέδωσε βραβείο στον προπονητή των τελικών.

Στην ΕΠΟ και σε συνεργασία με την Super League έχουν παραγγείλλει ήδη κάποια κύπελλα για τους τελικούς του αστέρα καθώς σίγουρα δεν θα προλάβουν αν περιμένουν την ώρα των τελικών.

Τέλος να πούμε πως και οι παίκτες ζήτησαν όλα τα πριμ για τους τελικούς που θα πάρουν μέρος καθώς ο εσωτερικός κανονισμός της ομάδας προβλέπει ’50 χιλιάδες ευρώ για κάθε παίκτη που θα παίξει σε τελικό, ανεξαρτήτως θεσμού’. Η δήλωση του προπονητή των τελικών Βλάχου θα στοιχίζει στην ομάδα γύρο στα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Ζήτω οι προπονητές των τελικών, ζήτω οι ακούραστες δηλώσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: