Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Κλισέ: Η ομάδα ξεχειλίζει απο ταλέντο

Ο Σταύρος Γεωργακόπουλος, ένας ακόμη αντικειμενικός δημοσιογράφος που μάχεται για την Αλήθεια, μας αναλύει πως οι ποιοτικοί galacticos που ξέπεσαν στην Ελλάδα (ναι, για τον Ολυμπιακό μιλάω) πρέπει να ανταποκριθούν στους εκτός έδρας αγώνες με ημι-βάρβαρους. Στο συγκεκριμένο άρθρο του λέει χαρακτηριστικά:

"Ο Ολυμπιακός ξεχειλίζει από ποιότητα, αυτό δεν αμφισβητείται. Επίσης, δεν αμφισβητείται ότι έως τώρα έχει παίξει κατά διαστήματα το καλύτερο ποδόσφαιρο" 

Αγωγός για την Ποιότητα στου Ρέντη
Τρομερή δήλωση. Βαθυστόχαστη ανάλυση και μετρημένα λόγια. Η ομάδα ξεχειλίζει από ποιότητα. Σιγά ρε παιδιά. Βουλώσανε τα λούκια. Δεν έχει και κατηφοριές στον Πειραιά και πλημμύρισε με Ποιότητα Φάληρο, πλατεία Αλεξάνδρας και Πειραϊκή. Ακόμα και στην Καστέλα παρατηρήθηκαν λούκια και καπάκια που μην αντέχοντας τόση Ποιότητα πετάγονταν αρκετά μέτρα από την επιφάνεια του δρόμου. Η πυροσβεστική δέχτηκε δεκάδες κλήσεις από εγκλωβισμένους σε ασανσέρ, καθώς η Ποιότητα είχε καταστρέψει μέρος των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων πολυκατοικιών. Σύμφωνα με δηλώσεις ανθυποπυραγού, που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του, η Πυροσβεστική κατάφερε να σώσει την τελευταία στιγμή ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από το πλημμυρισμένο με Ποιότητα υπόγειο που ζούσαν, στην οδό Νεωρίων. Ακόμα και σε κεντρικούς δρόμους του Πειραιά η Ποιότητα έφτανε μέχρι τον αστράγαλο. Στην Ηρώων Πολυτεχνείου οι πεζοί αναγκάστηκαν να περπατήσουν με τα παπούτσια στο χέρι για να μην μουσκέψουν με Ποιότητα.


Ωραίο επίσης είναι το: "Επίσης, δεν αμφισβητείται ότι έως τώρα έχει παίξει κατά διαστήματα το καλύτερο ποδόσφαιρο"

Λιλιπούτιοι φίλαθλοι παίζουν με την Ποιότητα στον Πειραιά
Το "δεν αμφισβητείται" είναι σε τρίτο πρόσωπο παθητικής φωνής, κάτι με το οποίο ο συγγραφέας υπονοεί πως δεν αμφισβητείται ούτε από τις άλλες ομάδες, ούτε από αυτούς που ξέρουν μπάλα, ούτε από το Βατικανό, την κυβέρνηση, ούτε από το ΝΑΤΟ και τον αστροστόλο. Τα διαστήματα που αναφέρεται ο δημοσιογράφος είναι το 72' με 75' στο ματς με την Κέρκυρα και το 49' με 65' με Ολυμπιακό Βόλου. Για αυτά τα διαστήματα έκαναν λόγο και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης με χαρακτηριστικότερα αυτών του ESPN και EUROSPORT.

Σε άλλο σημείο του άρθρου του λέει ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού θα αναγκαστούν να παίξουν "εκεί που ο κάθε… τσαπάς αμυντικός θα επιχειρήσει να τους «κόψει» την μπάλα"

Δεν θα ήθελα να προσθέσω κάτι άλλο, παρά μόνο μερικά βίντεο από τους πιο ντελικάτους και δαντελένιους παίκτες που έχουν φορέσει την φανέλα του ολυμπιακού και μας έχουν αφήσει με το στόμα ανοιχτό με τις περίτεχνες ενέργειές τους, καθώς και με το πως δεν πάνε να κόψουν την μπάλα κανενός.







Ζήτω η Ποιότητα, ζήτω η αντικειμενική δημοσιογραφία, ζήτω τα οικογενειακά βίντεο των αναμνήσεων...

Δεν υπάρχουν σχόλια: