Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Παναχαϊκή και πάσης Ελλάδος

Η ανακοίνωση τύπου που έβγαλε η Παναχαϊκή μέσω της ιστοσελίδας της έσπαγε κόκκαλα για ακόμα μια φορά. Πέρα από το γεγονός πως οι ανακοινώσεις μέσω της ιστοσελίδας είναι περισσότερες απο τα πασατέμπο στο γήπεδο, η συγκεκριμένη ήταν και μακροσκελέστατη, κάτι που μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Με αφορμή την νίκη με τον Παναιγιάλειο εξέδωσε αυτή την ανακοίνωση. Θα θέλαμε να σταθούμε σε κάποια σημεία της.

"To Δ.Σ. συγχαίρει ... τους ποδοσφαιριστές της (και αυτούς που έπαιξαν και αυτούς που δεν έπαιξαν)"


Πρώτον στη μεγαλοψυχία της ΠΑΕ ως προς τους ποδοσφαιριστές της. Ευχαριστεί ΟΛΟΥΣ τους ποδοσφαιριστές της και όχι μόνο αυτούς που έπαιξαν. Άλλες ομαδούλες συνήθως ευχαριστούν μόνο αυτούς που έπαιξαν και τους παγκίτες τους έχουν στο κλάσιμο.

"Η νίκη ... ήρθε απέναντι σε μία ομάδα της οποίας οι ποδοσφαιριστές ... που είχαν φορέσει την φανέλα της Παναχαϊκής και έφαγαν γλυκό ψωμί στην Πάτρα έπαιξαν εναντίον των ποδοσφαιριστών μας με αντιαθλητικό τρόπο και πρωτόγνωρο μίσος και προκάλεσαν κατ' επανάληψη με χιλιάδες χειρονομίες τους πιστούς οπαδούς μας."


Δεύτερον στις γνώσεις αρτοποιητικής που έχουν στην ΠΑΕ Παναχαϊκή. Το γλυκό ψωμί που φάγανε στην Πάτρα οι παίκτες είναι σπεσιαλιτέ των φούρνων στην πλατεία των τριων Ναυάρχων και έχει μετρηθεί ως το πιο γλυκό ψωμί της Πελοποννήσου. Αν οι παίκτες είχαν φάει κανονικό ψωμί, σταφιδόψωμο ή ελιόψωμο και έκαναν χειρονομίες η ΠΑΕ δεν είχε κανένα πρόβλημα μαζί τους. Αφήστε δε και τον αριθμό των χειρονομιών. Χιλιάδες. Πόσες χιλιάδες χειρονομίες μπορείς να κάνεις σε ένα ματς; Πρέπει να ξοδέψεις τουλάχιστον ένα ημίχρονο για να χειρονομίες για να φτάσεις σε τέτοια νούμερα. Βασικά πρέπει να σταματήσεις να παίζεις μπάλα και να κάνεις μόνο χειρονομίες.
Είμαστε πολύ μεγάλη ομάδα, γιατί έτσι μας αρέσει

"Είμαστε πολύ μεγάλη ομάδα.
Είμαστε η έκτη ποδοσφαιρική δύναμη στην Ελλάδα.
Είμαστε η ομάδα της τρίτης πόλης της Ελλάδας.
Έχουμε ελάχιστα πια χρέη."


Τρίτον. Παραθέτει αδιαμφισβήτητα δεδομένα. Είμαστε πολύ μεγάλη ομάδα. Τέλος. Τι δεν καταλαβαίνεις ρε παιδάκι μου; Είμαστε έκτη δύναμη στην χώρα. Τέλος και πάλι. Ούτε πέμπτη ούτε έβδομη. Έκτη. Γκέγκε; Όσο για τη δήλωση για τα χρέη η ανακοίνωση έρχεται με επισυναπτόμενα χαρτιά απο την εφορία. Είπε κανείς κάτι;

"Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναχαϊκής ... συγχαίρουν τον αστυνομικό διευθυντή Αιγίου κ. Σπυρόπουλο αλλά και όλους τους αστυνομικούς της αστυνομικής διεύθυνσης Αιγίου."

Υπο δοκιμή σκληροτράχηλοι παίκτες στην Παναχαϊκή

Η ομάδα να πούμε πως εδώ και καιρό στηρίζει σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς το ευαίσθητο αυτό σώμα ασφαλείας είτε με δηλώσεις είτε με πράξεις. Πρόσφατα να πούμε πως πήρε με μεταγραφή έναν προπονητή απο την αστυνομία. (Διαβάστε εδώ). Ελπίζουμε να βρεθούν και άλλοι τρόποι ώστε να συνεχιστεί η καλή συνεργασία της ομάδας με την αστυνομία, όπως το να δοκιμαστούν κάποιοι παίκτες...

"...Ο  πρόεδρος κ. Αλέξης Κούγιας δηλώνει ότι έδωσε εντολή στους συνεργάτες του... να ανακαλέσουν τις μηνύσεις εναντίον όλων των οργανωμένων οπαδών τις οποίες είχε υποβάλει για τις επιθέσεις εις βάρος του"

Τέταρτον και καλύτερο. Το αφεντικό τρελάθηκε! Το κλείνει το μαγαζί! Ο κούγια αποσύρει μηνύσεις. Αιτήσεις θα βρείτε στα κατα τόπους δικηγορικά γραφεία και συλλόγους. Ας πάρουμε μια γεύση για το τι έγινε την πρώτη μέρα μετά απο αυτή την ανακοίνωση και την κοσμοσυρροή για τις αιτήσεις.



Ζήτω οι αβάδιστες ανακοινώσεις, ζήτω η μικροψυχία των μεγαλοδικηγόρων και η μεγαλοψυχία των μικροδικηγόρων

Δεν υπάρχουν σχόλια: