Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Ο μεγάλος Γκουρού μοιράζει σοφία με τη σέσουλα

Ο εντολοδόχος Όσιος

Ναι. Είναι μαζί μας. Ο Νίκος Αλέφαντος γράφει στο katimagiko.gr. Και συμβουλεύει τον Φετφαζίδη. Οι συμβουλές αυτές μπορεί να απευθύνονται στον τρίτο κατά σειρά έλληνα μέσι, αλλά καλό θα είναι όλα τα παιδιά που θέλουν να γίνουν ποδοσφαιριστές να τα έχουν στα υπόψη τους:

  1. Όχι μπουζούκια. Ούτε στο ράδιο. Ο Όσιος προτείνει Βάγκνερ, Βιβάλντι, ΑΒΒΑ, Ντέμη Ρούσο, Χάρούλα Αλεξίου και Mazoo and the zoo.
  2. Ο Όσιος προτείνει να έχεις κάποια που ξεκινάει από κοπέλα, γίνεται αμόρε, μετά αρραβωνιαστικιά και στο τέλος γυναίκα. Μια αρκεί. Πολλές γυναίκες θα έχεις στον παράδεισο.
  3. Ο Όσιος προτρέπει σεξ με ρέγουλα. Ποτέ πριν τον αγώνα. Μια φορά την εβδομάδα στις μεγάλες κάψες, μια φορά το μήνα αν η ομάδα παίζει ΟΥΕΦΑ, μια φορά στο εξάμηνο αν παίζει Champions league. Αν παίζεις και εθνική τότε σεξ έχει στο καλοκαιρινό διάλειμμα.
  4. Ό Όσιος προτρέπει να παρακολουθείς τι κάνει ο μέσι όταν πάει να κάνει ντρίπλα, όταν σουτάρει και όταν πάει με την κοπέλα του σε ενυδρεία με δελφίνια
  5. Ο Όσιος σε παρακαλεί σε περίπτωση που φτάσεις ψηλά να προσέχεις τον πατέρα σου και την μάνα σου. Αλλά μόνο αν φτάσεις ψηλά. Αν καταντήσεις να παίζεις αλλαγή σε γήπεδα της Β' τότε να τους γράψεις στα παπούτσια σου.
Ο Όσιος είναι διαθέσιμος και ως συνοδός για εκδρομές των ακαδημιών καθώς και θεματικά πάρτι. Ενδεικτικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει βόλτα στην Τρούμπα για να δουν πως γίνονται άντρες οι ποδοσφαιριστές, 8ωρο μεροκάματο στην ιχθυόσκαλα για να δουν τα πιτσιρίκια τι θα πει σκληρή δουλειά και βόλτα στο allou fun park για να δούνε τα παιδιά πως πρέπει να συμπεριφέρεσαι και που να πας την κοπέλα σου όταν πρέπει να κυκλοφορείς σεμνά.

Τις Κυριακές ο Όσιος εξομολογεί αμαρτωλούς ποδοσφαιριστές στον Άγιο Ιωάννη του Ρέντη 09:00 - 13:00 (τηρείται οπαδική σειρά προτεραιότητας)

Ζήτω οι γραφικοί, ζήτω οι συντάκτες-γλύφτες

Δεν υπάρχουν σχόλια: