Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Μια γυναίκα δεν την χτυπάς ούτε με τριαντάφυλλο

Πλέον και οι γυναίκες θα χαίρονται τέτοιες στιγμές επαγγελματικής καταξίωσης
Επιτέλους ένα ακόμη ανδρικό οχυρό στον αθλητισμό έπεσε.

Ο ξυλοδαρμός της πρώτης γυναίκας επόπτη είναι γεγονός. Διαβάστε εδώ για την κουτουλιά που δέχτηκε σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος. Να δώσουμε συγχαρητήρια στους αθλητές των τοπικών πρωταθλημάτων που είναι οι πρώτοι που δείχνουν έμπρακτα την στήριξή τους στην χειραφέτηση των γυναικών στους διαιτητικούς κύκλους.

Καιρό τώρα οι φεμινιστικές οργανώσεις της χώρας διαμαρτύρονταν έντονα για το γεγονός πως οι διαιτητές που τρώνε όλο το ξύλο είναι όλοι γένους αρσενικού. Το θέμα έφτασε μέχρι τη βουλή, όταν και ο  ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε σχετική επερώτηση στον υφυπουργό αθλητισμού. Μετά το περιστατικό οι περισσότερες γυναίκες της Βουλής  έστειλαν συγχαρητήριες επιστολές τόσο στην επόπτη που την έφαγε, όσο και στον παίκτη του Σαρωνικού που με την κουτουλιά του έσπασε το απόστημα του ανδροκρατούμενου διαιτητοξυλοδαρμού.

Το μουσείο του Brooklyn έχει ήδη ζητήσει εκμαγείο από το κούτελο του παίκτη, για να το εκθέσει στο φεμινιστικό κομμάτι του μουσείου.

Ζήτω οι ρομαντικοί άντρες, ζήτω ο σεβασμός στο αδύναμο φύλο

1 σχόλιο:

yannidakis είπε...

μενω αφωνος. Δεν ηξερα το συμβαν.
Οχι μονο ειναι απαραδεκτο αλλα σε αυτο το σημειο ειναι σημαντικο να γινει και ο διαχωρισμος.
Ειναι προφανως απαραδεκτο να χτυπας εναν ανθρωπο, εναν διαιτητη, ποσο μαλλον μια γυναικα (που ειναι ανθρωπος και διαιτητης).
Ως ποδοσφαιριστης πρεπει να τιμωρηθει απο την ομοσπονδια οπως αν χτυπουσε εναν αντρα, αλλα ως αντρας θα πρεπει να ντρεπεται.
Tις γυναικες δεν τις χτυπας ουτε με τριανταφυλλο διοτι ειναι οι ιδιες τριανταφυλλα :[