Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Αηδιασμένος ο ΕΟΤ απο την απόφαση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Είναι ήδη έτοιμη η αφίσα για την τουριστική καμπάνια προώθησης μεγάλων αθλητικών γεγονότων

Μήπως κάποιοι δεν κάνουν καλά την δουλεία τους στην ΚΑΕ ολυμπιακός; Διαβάζω σε άρθρο του sportdog.gr ότι η ΚΑΕ ζήτησε να πέσει η ποινή σε 1 αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών. Το ίδιο άρθρο πρέπει να διάβασαν και στον ΕΟΤ και αναρωτιούνται το ίδιο πράγμα με εμένα... ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ; Αντί να ζητήσουν την παραδειγματική τιμωρία του Παναθηναϊκού που ΔΕΝ δημιούργησε τέτοια ατμόσφαιρα στο γήπεδο όπως οι αξιαγάπητοι φίλαθλοι ότι Ολυμπιακού, ζητάνε την δική τους τιμωρία; Αυτή την τακτική αυτομαστιγώματος δεν την καταλαβαίνω.

Η λογική του ΕΟΤ είναι η εξής: καταρχήν να υποθέσουμε πως ο παναθηναϊκός ή/και ο ολυμπιακός τα σηκώνουν όλα στην Ευρώπη. Πόσες χώρες θα ασχοληθούν; 10; 15; Άντε να σου βάλω εγώ 20. Πέφτει το ξύλο της Αρκούδας σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ. Ξέρετε κύριοι υπεύθυνοι-ανεύθυνοι πόσες χώρες θα ασχοληθούν; Όλος ο κόσμος! Υπάρχει καλύτερη διαφήμιση για την χώρα και τον τουρισμό μας; Και δεν χρειάζεται να κερδίσεις και κανέναν τίτλο για να το κάνεις αυτό. Απλά να βάλεις κάποιους αγνούς φιλάθλους μέσα χωρίς εισιτήριο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν λέμε  ότι ο Παναθηναϊκός και οι φίλαθλοί του δεν έχουν κάνει φιλότιμες προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά ο Ολυμπιακός στην συγκεκριμένη περίπτωση τους έβαλε τα γυαλιά.

Εξάλλου το κράτος δηλώνει παρών και αρωγός μιας τέτοιας προσπάθειας μέσω της αστυνομίας. Η ελληνική αστυνομία είναι εκεί για βοηθήσει είτε με δελτία τύπου που αθωώνουν τις ομάδες (σε περίπτωση που -χτύπα ξύλο- προσβληθεί το περί δικαίου αίσθημα κανενός ανώμαλου), είτε με την συνδρομή των αστυνομικών οργάνων σε ρόλο παρατηρητή. Τα δελτία τύπου που ρίχνουν τις ευθύνες σε ιδιωτικές εταιρίες σεκιούριτι, σε Δρακονιανούς ή ζαρντινιέρες είναι ήδη έτοιμα και απλά χρειάζονται συμπλήρωση ονομάτων και υπογραφή

Μια ακόμα ωραία πρόταση κατατέθηκε από τον ΕΟΤ σε συνεργασία με τον αρχηγό της αστυνομίας είναι η δωρεάν μεταφορά των φιλάθλων-οπαδών-διασκεδαστών-προωθητών τουριστικής καμπάνιας με οχήματα της αστυνομίας. Το μέτρο εφαρμόστηκε - όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο - με μεγάλη επιτυχία σε μεταφορά άλλων ομάδων που διαφημίζουν την χώρα και η επέκταση του μέτρου για την μεταφορά συνδέσμων είναι πλεον θέμα χρόνου.



Ζήτω ο ΕΛΑΣ, ζήτω ο τουρισμός, ζήτω οι φίλαθλοι χωρίς εισιτήρια

Δεν υπάρχουν σχόλια: