Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Αντέχει η χώρα τόσο ταλέντο;

Αντέχει η χώρα τόσο ταλέντο; ΝΑΙ! μπορούμε και άλλους Μέσι.

Διάβαζα το άρθρο του kontra.gr πως βρήκαμε τον επόμενο Έλληνα Μέσι για ακόμα μια φορά. Επιτέλους η λίστα μεγαλώνει.

Ο πιλάβιος και οι υπεύθυνοι του ελληνικού ποδοσφαίρου σύμφωνα με ανακοίνωση που βγάλανε υποστηρίζουν πως μπορούμε να βγάζουμε 5 Μέσι την χρονιά. Από την άλλη οι ομάδες της Superleague διατρανώνουν πως μπορούν να βγάλουν μόνο 3 Μέσι την χρονιά, καθώς για παραπάνω Μέσι το κόστος για το κοπάδι εκτοξεύεται (για σανό, τσέλιγκες και τσοπανόσκυλα).

Πηγές μέσα από την ΟΥΕΦΑ που θέλουν να παραμείνουν ανώνυμες κάνουν λόγο για βέτο και μη συμμετοχή σε όλες τις διοργανώσεις της σε όλες τις ελληνικές ομάδες σε περίπτωση που συνεχίσουν να βγάζουν τόσα ταλέντα. Ανησυχούν μήπως το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος ανέβει τόσο πολύ που πλέον δεν θα μπορούν να το ακολουθήσουν οι υπόλοιπες χώρες.

Στα εθνικά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν ήδη αρχίσει να παίρνουν τα μέτρα τους. Η παραγωγή Μέσι δεν είναι τόσο απλή περίπτωση και άρχισαν να αντιγράφουν το ελληνικό μοντέλο. Κάτι που σημαίνει με απλά λόγια:
•    εισροή μαύρου χρήματος στις ομάδες
•    δημιουργία 2-3 εφημερίδων για κάθε ομάδα
•    δημιουργία οπαδικών συνδέσμων έτοιμων για όλα
•    δυνατές μεταγραφές όχι μονό ποδοσφαιριστών αλλά και διαιτητών, δημοσιογράφων και παραγόντων

Κάπως έτσι βλέπουν τα πράγματα στην Ευρώπη και όλοι ελπίζουμε μια μέρα να μας φτάσουνε.

Ζήτω ο Μέσι, ζήτω ο Μέσι (του παοκ), ζήτω ο Μέσι (του παναθηναϊκού), ζήτω ο Μέσι (του ολυμπιακού) ζήτω και οι άλλοι 52 Μέσι που θα ακολουθήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: