Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Η Παπαρήγα η καλή

Η γ.γ. του ΚΚΕ πριν ασχοληθεί με την πολιτική
Η κυρία Παπαρήγα έβγαλε λόγο στο Αιγάλεω (διαβάστε εδώ) και φυσικά μίλησε για την μεγάλη της αγάπη, το μπάσκετ. Σε συνδυασμό με την άλλη της μεγάλη αγάπη, τις απεργίες. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

Τούτη την κρίσιμη ώρα που ετοιμάζονται να πάρουν σκληρά κατασταλτικά μέτρα εναντίον των ηρωικά αγωνιζομένων καλαθοσφαιριστών με δίκαια αιτήματα, καλούμε τους νέους ανθρώπους, τους φιλάθλους του μπάσκετ, να συμπαρασταθούν, να αποτρέψουν τους εκβιασμούς της εργοδοσίας του χώρου και να διεκδικήσουν για όλους τους καλαθοσφαιριστές ασφαλιστικά και μισθολογικά δικαιώματα.

Μίλησε δε με τα καλύτερα λογία για τον μαχητή Λάζαρο Παπαδόπουλο, που βρίσκεται στις επάλξεις του επαναστατικού μπασκετικού μετώπου από την αρχή του αγώνα. Ιδιαίτερη μνεία  έκανε για την ‘σκληρή άμυνα ζώνης’ που πρέπει να παίξει ο προλετάριος καλαθοσφαιριστής απέναντι στους καπιταλιστές μεγαλοιδιοκτήτες, για τον ανταρτοπόλεμο από την ζώνη των 6.25 και για ιδανικό Pick’n’Roll των συντρόφων στη μάχη εναντίον του κεφαλαίου.
Ο Σύντροφος Λάζαρος

Σε ηχογραφημένη παρέμβαση ο Σύντροφος Παπαδόπουλος ανέφερε πως οι Δημοκρατικές Δυνάμεις των καλαθοσφαιριστών έχουν ήδη καταλάβει το κλειστό της Δάφνης, πολιορκούν το γήπεδο του Αμαρουσίου ενώ έχουν συναντήσει σθεναρή αντίσταση στο Πεδίον του Άρεως, όπου ακόμα και ο Μίνωας Κυριακού, υπερασπίζεται από τα χαρακώματα μέχρις εσχάτων τα γραφεία του Πανελληνίου.

Για τους οπαδούς και τους φαν της Παπαρήγα να ενημερώσουμε πως την επόμενη Κυριακή, η γραμματέας του ΚΚΕ θα εκφωνήσει λόγο με τίτλο ‘Για την Επανάσταση, για τον Λαό, για το Κρίκετ’ στον συνδικαλιστικό όργανο της Εθνικής ομάδας κρίκετ, που κατεβαίνει σε απεργία γιατί η πολιτεία, λόγω περικοπών, τους έδωσε 4 ρόπαλα τους μπέιζμπολ που είχαν ξεμείνει από την Ολυμπιάδα, και 12 αποκριάτικα από το Πατρινό καρναβάλι.

Ζήτω η Αντίσταση, ζήτω η Απεργίες, Ζήτω το Μπασκετικό Προλεταριάτο

Δεν υπάρχουν σχόλια: