Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Τρομερό στατιστικό άρθρο απο Gazzetta

Διαβάστε εδώ ένα καταπληκτικό άρθρο για το πως παρουσιάζεται ο Παναθηναϊκός στην Ελλάδα μετά από συντριβές στην Ευρώπη. 'Ποσοστό επιτυχίας κοντά στο 60% έχει σε νίκες ο Παναθηναϊκός με αντιπάλους του στην Ελλάδα, έπειτα από ήττες με μεγάλα σκορ στην Ευρώπη'
Τεράστιο άρθρο. Βουρ για στοίχημα όλοι.
Έχει κάνει έρευνα και το blog όμως και σας παρουσιάζει σε αυτό το άρθρο πως όσες φορές ο δεύτερος τερματοφύλακας της ομάδας Νέων είχε διάρροια, ο ομάδα του Παναθηναϊκού κέρδισε με σκορ 3-1 σε ποσοστό 78,4951%.
Χαρακτηριστικά να θυμηθούμε τον Ορέστη Βουτζέλη, τερματοφύλακα του Νέων του Παναθηναϊκού που τότε βρισκόταν στην σκιά του Γιώργου Πατζούκα, ο οποίος σε ματς για το πρωτάθλημα Νέων με την ομάδα νέων της ΑΕΛ έβγαλε όλο το πρώτο ημίχρονο και μέρος του δευτέρου αγκαλιά με την Καλλιόπη. Τα σύκα που προκάλεσαν αυτό το γεγονός (όσα έχουν απομείνει) - και τα οποία είχε αγοράσει σε στάση του λεωφορείου στην Εθνική - βρίσκονται σήμερα στο μουσείο του Παναθηναϊκού και φυλάσσονται με τα υπόλοιπα τρόπαια του συλλόγου. Για την ιστορία να πούμε πως η μεγάλη ομάδα του Παναθηναϊκού κέρδισε με 3-1 τον ΠΑΣ, με τα στοιχηματικά sites να έχουν κλειδώσει από νωρίς την απόδοση του 3-1.

Ζήτω ο ελεύθερος δημιουργικός χρόνος στην δουλειά

Δεν υπάρχουν σχόλια: