Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Γλύψιμο FC

No 1: Παναχαϊκή. Διαβάστε εδώ πως ο Κούγιας έπιασε αγκαζέ τον Λοβέρδο για χορηγίες και έβγαλε και ανακοίνωση γι' αυτό!
Συγκεκριμένα 'Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή και προσωπικά ο πρόεδρος κ. Αλέξης Κούγιας συγχαίρουν τον κ. Ανδρέα Λοβέρδο για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του ως υπουργός Δημόσιας υγείας και αθλήσεως. Είναι γνωστό ότι ο Αχαιός πολιτικός είναι ένθερμος οπαδός της Παναχαϊκής από τα παιδικά του χρόνια και το ενδιαφέρον του για την πρόοδο της ομάδας μας είναι αδιάλειπτο.'

Νο 2: ΠΑΟΚ. Διαβάστε στη στήλη του Κόλκα γιατί όλοι οι υπουργοί οικονομικών που δεν κάνουν διακανονισμό χρεών στον ΠΑΟΚ έχουν μηδέν μυαλό. Για να δεις πως το λέει... 'Κομψός διακανονισμός'! Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Ζαγοράκης όπως μαθαίνουμε έχει πάει σε άλλους 3 υπουργούς αλλά μάταια... Μα καλά τόσο χαζοί είναι αυτοί οι υπουργοί; Απορώ δηλαδή; Κόλκα δεν διαβάζουν; Μόνο με ναυτεμπορική, financial times και πορτοκαλί εφημερίδες δεν γίνεται δουλειά. Η μεγαλύτερη ανησυχία τώρα του Παπακωσταντίνου δεν είναι τα συνδικάτα, η αντιπολίτευση, η τρόικα και το μνημόνιο, αλλά οι οργισμένοι παοκτσήδες που θα τον περιμένουν επειδή - ηλιθίως- δεν έκανε διακανονισμό.

Ζήτω το αμιγές αθλητικό ρεπορτάζ, ζήτω οι κομψές τακτοποιήσεις, ζήτω τα φράγκα

Α και το άλλο μεγάλο αγωνιστικό θέμα με το οποίο καταπιάνεται ο Κόλκας είναι η σύλληψη 5 οπαδών-συνδεσμιτών του ΠΑΟΚ. Άδικα τους κατηγορούμε... Ας δούμε τι κάνουν οι άγιοι συνδεσμίτες του ΠΑΟΚ στον ελεύθερό τους χρόνο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: