Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Έπιτέλους κάποιος να τα πει...

Ο Θεοδωρίδης τα είπε και χαλάρωσε για Δαλούκα. Ευτυχώς δηλαδή, γιατί δεν θα βρισκόταν κανένας άλλος να τα πεί. Διαβάστε εδώ, στο λίκνο της αντικειμενικότητας, τι είπε ακριβώς. Αυτό που δεν ειπώθηκε σε κανένα ρεπορτάζ ήταν πως η συνέντευξη διακόπηκε απο ένα τηλεφώνημα που δέχτηκε ο κ. Θεοδωρίδης.

"Αν ισχύει αυτό τότε να παραιτηθεί και να φύγει. Η διαιτησία υπάγεται στην ΕΠΟ. Είναι αδύνατον η η ΚΕΔ να μην παίρνει την έγκριση του Πιλάβιου. Όλα ελέγχονται από την ΕΠΟ και η ΚΕΔ για να καθαρίσει θα πρέπει να φύγουν από τους πίνακες αρκετοί διαιτητές με πρώτους και καλύτερους τους διεθνείς. Όλοι οι διεθνείς πρέπει να φύγουν σήμερα κιόλας για να καθαρίσει ο χώρος της διαιτησίας. Να πάνε όλοι σπίτι τους"

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή χτύπησε το τηλέφωνο...

-Ναι... Α έλα. Παιδία είναι ο Βασιλακης ο Γκαγκάτσης είναι, πρέπει να μιλήσω λίγο. Ναι, πέρνα απο το σπίτι να τα πούμε ρε Bill... μην τα πούμε τώρα, την έχω πατήσει με τα τηλέφωνα και καταλαβαίνεις... έγινε φιλάκια. Τί έλεγα; Α ναί! Όλα ελέγχονται από την ΕΠΟ και η ΚΕΔ για να καθαρίσει θα πρέπει να φύγουν...

Ζήτω οι ανένταχτοι, ζήτω οι επαναστάτες, ζήτω ο Ολυμπιακός, ζήτω και η ΕΠΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: