Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Παραδοσιακά επαγγέλματα σε κρίση: Έμπορος ναρκωτικών

Διαβάζουμε σε αυτό το άρθρο για το γεγονός πως ένας ποδοσφαιριστής είναι υπό την παρακολούθηση της αστυνομίας για εμπόριο κοκαΐνης.

Και εδώ αποκαλύπτεται ακόμα ένα από τα χιλιάδες προβλήματα που ταλανίζουν την κοινωνία μας και  τον αθλητισμό μας. Τα παραδοσιακά επαγγέλματα περνάμε κρίση. Και αυτό φαίνεται. Οι καλαϊτζήδες κλίνουν ο ένας μετά τον άλλον, οι λατερνατζήδες αρχίζουν και πουλάν κουλούρια στην ομόνοια και τον λευκό πύργο και οι έμποροι ναρκωτικών πρέπει να απασχοληθούν σαν παίκτες ποδοσφαίρου για να βγάλουν το ψωμί τους. Φτάνει πια! Η πολιτεία παρακολουθεί ατάραχη την ηθική αυτή κατάπτωση των εμπόρων να μπλέκονται με άλλα αθλήματα για να επιβιώσουν. Τέλος όμως ο εμπαιγμός!

Η συνδικαλιστική ένωση εμπόρων ναρκωτικών ‘Το βαπόρι’ απαιτεί από την πολιτεία:
•    Άμεση δημιουργία ζώνης επιχειρηματικότητας γύρω από ΟΚΑΝΑ και κλαμπάκια
•    Άμεση παραχώρηση χώρων με ποσοστά από τα κέρδη αντι ενοικίου σε χώρους συναυλιών και party
•    Άμεσο εξοστρακισμό αντιδεοντολογικών εμπόρων που κόβουν αποδείξεις για παροχή υπηρεσιών άσχετων με αυτά του κλάδου (ο ποδοσφαιριστής στην συγκεκριμένη περίπτωση) από τα ασφαλιστικά ταμεία.
•    Δημιουργία γραφείων επιχειρηματικότητας σε όλες τις φυλακές για την πιο εύκολη εξυπηρέτηση και των ‘απέξω’ και των ‘απομέσα’.
•    Να δασκαλέψει λίγο τα ΕΚΑΒ και τα ασθενοφόρα του ΟΚΑΝΑ να μην μαζεύουν τους ναρκομανείς αμέσως, γιατί μειώνεται η πελατεία

Ζήτω ο Μαραντόνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: