Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Μαρινάκης αυτοκτόνησε...

Βάσιμες πληροφορίες του blog αναφέρουν πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης αυτοκτόνησε... βρέθηκε απαγχονισμένος στη βίλα του, κρατώντας μια σημαία της Ελλάδος στο ένα χέρι και μια άπλυτη φανέλα με το έμβλημα της ΣουπερΛιγκ στο άλλο.

Το πλήγμα ήταν βαρύ... μετά το προδοτικό χτύπημα του Δαλούκα στο ποδόσφαιρο και την Ελλαδίτσα μας, ήρθε και το ακυρωθέν γκολ της Λάρισας στο παιχνίδι με την Καβάλα και η καρδιά του δεν άντεξε τα φαλτσοσφυρίγματα και αποδήμησε εις Κύριον. Δύο αλλοιώσεις αποτελεσμάτων σε μόνο μία αγωνιστική ήταν πολλές για την ευαίσθητη καρδιά του Βαγγέλη.

Μην κοιτάτε που ο Ολυμπιακός δεν έβγαλε ανακοίνωση για το γκολ (που δεν μέτρησε) της Λάρισας, αλλά όταν είσαι μεταξύ απινιδωτή και ορού δεν σκέφτεσαι τόσο καθαρά. Το μόνο που μπόρεσε να κάνει ο Μαρινάκης ήταν να ψελλίσει:

" Όχι... Όχι άλλοι αδικημένοι σε αυτό το πρωτάθλημα... Όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο..."

Ήταν Ήρωας. Ήταν Άνθρωπος. Ήταν ΕΛΛΗΝΑΣ...
Όλοι του χρωστάμε ένα ηχηρό ευχαριστώ. Χωρίς τέτοιους ανθρώπους στην πατρίδα μας δεν θα ξεσκεπάζαμε ποτέ Εφιάλτες, Πηλιογούσηδες και Δαλούκες... Προδότες της Πατρίδος, πάρτε το χαμπάρι,ο Μαρινάκης και οι κολαούζοι του είναι εδώ!

Ερώτηση: Στην ψησταριά που πάνε για φαγητό Πατέρας και Μαρινάκης τι τραπέζι έχουν;

Τὸν ἄρτον ἡμῶν τὸν ἐπιούσιον...
Κάτι τέτοιο, αλλά μόνο όταν είναι οι δυό τους. Όταν έρχονται υψηλοί προσκεκλημένοι (Πιλάβιοι, Πλατινήδες, Τσουκαλάδες, Συνδεσμίτες και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις) κολλάνε κι άλλα τραπέζια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: