Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Πάνσοφος κύριος πρόεδρος

Διαβάστε εδώ ένα άρθρο του κυριού Προέδρου, γνωστού λόγιου και φιλάθλου του ΟΣΦΠ, που προτρέπει του φιλάθλους να ΜΗΝ πάρουν τα όπλα, να ΜΗΝ σφαχτούν, να μην πελεκηθούν. Νισάφι πιά! Έχει αγανακτήσει ο άνθρωπος με αυτούς που βρίζουν και κάνουν όργια στα γήπεδα!
Όσοι απο το άρθρο καταλάβατε οτι ο κύριος πρόεδρος προτρέπει σε κολάσιμες πράξεις μάλλον δεν ξέρετε τι είναι η 'μεταφορά' ως σχήμα λόγου. Ο κύριος πρόεδρος χειρίζεται την ελληνική γλώσσα όπως ένας ισοβίτης το μπεγλέρι, όπως ο Ζορό το ξίφος και καλά θα κάνετε να έχετε διδακτορικό (με 2-3 δημοσιεύσεις) πριν τολμήσετε να σχολιάσετε κείμενό του.

Δείτε σε αυτό το βίντεο πως λύνουν τις διαφορές τους αυτοί που δεν έχουν 'πιάσει' τον κύριο πρόεδρο και παίρνουν τα όπλα (θα συνιστούσα να μην το δει ο κυριος Πρόεδρος γιατί θα διαταράξει την τόσο ευαίσθητη ψυχοσύνθεσή του) και δείτε και εδώ πως λύνουν τις διαφορές τους αυτοί που τον καταλαβαίνουν.

ΥΓ. Μην σταματήσετε να κάνετε όργια στα γήπεδα και να βρίζεστε, γιατί το κύριος πρόεδρος να βγεί από το payroll. Περνάει που περνάει ζόρια ο τουρισμός, μην έχουμε κι ακόμα έναν ζητιάνο στο λιμάνι.

Ζήτω η τρίτη Δημοτικού, ζήτω στους νεάντερταλ, ζήτω και στους αρχηγούς των φυλών τους

Δεν υπάρχουν σχόλια: