Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Πιτ for President

Ήρθε η ώρα να πάρουμε θέση. Όταν πρωτοξεκίνησε αυτό το blog είπα πως μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις θα ασχοληθούμε με την πολιτική. Αυτή είναι μια από αυτές. Όταν ο Σαμαράς έβαλε τον Κικίλια, έναν αθλητή, για υποψήφιο Περιφερειάρχη κανείς δεν περίμενε ότι θα βρεθεί άλλος αθλητής που να τον κοντράρει. Κι όμως υπολογίζανε χωρίς τον ξενοδόχο.

Το ‘Βούτυρο στο ψωμί σας’ σας παρουσιάζει την υποψηφιότητα που όλοι περιμένατε. Πιτ Παπαδάκος.

Δεν είναι ότι είναι καθηγητής και ιδρυτής της ‘ανωτάτης σχολής προβλέψεων ουράνιων σωμάτων’, δεν είναι ότι είναι πρωταθλητής στην ελευθέρα και ελληνορωμαϊκή πάλη, δεν είναι καν ότι γνωρίζει προσωπικά πρωταθλητές του ΚΑΤΣ όπως ο Σουγκλάκος και ο Τσικρικας, είναι ότι έχει 3 νταν στο ‘τα εκ βοντό’. Για όσους δεν ξέρουν το ‘τα εκ βοντό’ είναι μια πολεμική τέχνη παρόμοια με αυτή του ‘τα εκ τουπονηρού’ και ‘τα εκ τουπατρόςεκπορευόμενα’.

Όπως μας πληροφορεί και το φυλλάδιο της υποψηφιότητάς του, ο Σουγκλάκος  είχε πει κάποτε: Τον έχασε η πάλη, τον κέρδισε η Αστρολογία’. Ήρθε η ώρα λοιπόν να αναφωνήσει και η Λίτσα Πατέρα: ‘Τον έχασε η Αστρολογία, τον κέρδισε η Πολιτική’. Εμείς ελπίζουμε απλά να είναι μια ταπεινή αρχή σε μια λαμπρή σταδιοδρομία και ελπίζουμε σε λίγα χρόνια να τον δούμε στο Μέγαρο Μαξίμου ή να δεν μπορεί εκεί να τον δούμε στο μέγαρο μουσικής.

Γνωρίστε τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από τον θρύλο, ανακαλύψτε τον Αθλητή που κρύβεται  πίσω από τον Αστρολόγο, ψηφίστε τον Πιτ που βρίσκεται πίσω από τον Παπαδάκο.

Ζήτω η αττική οδός, ζήτω η εγνατία οδός, ζήτω τα ελεύθερα διόδια

1 σχόλιο:

pachanga είπε...

αχχααχαχχααχ.. τα εκ τωνσυμφραζομένωνεννοούμενα..

πητπητπητπητπητ... από που να το πιάσεις..