Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Επιχείρηση: Χρύσωμα χαπιού

Ο αργεντινός Νίνης
 Ο Παναθηναϊκός, ή καλύτερα ο Panathinaikos, έχασε με 5-1 από την Barca. Μεγαλειώδης εμφάνιση του Ευρωπαίου Βάζελου. Και λίγα ήταν. Πάλι καλά που το μοντέλο Dolce&Gabbana ήταν σε καλή μέρα. Για να δούμε όμως πως μεταφέρεται αυτή η μεγαλειώδης εμφάνιση από τους αντικειμενικότατους ρεπόρτερ της ομάδας στο ποίμνιο;
Ξεκινάμε από τον Βασιλαρά απο το gazzetta.gr
"...Πάμε παρακάτω τώρα, για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά. Εννοείται πως ακόμη και ένα 5-1 επί της Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να θεωρηθεί «μη αναμενόμενο» για οποιαδήποτε ομάδα. Ποιος είσαι εσύ δηλαδή που δεν θα τα φας και θα τα φάνε οι άλλοι;..."
Είναι προφανές ότι όσοι παν στη Βαρκελώνη τρώνε 5. Όλες οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες δεν φεύγουν με λιγότερα από 4 και ο Παναθηναικός επειδή βρέθηκε σε μεγάλη μέρα κατάφερε να την σταματήσει στα 5. Ο κ. Βασιλαράς να θυμίσω είχε ξεκινήσει 'με ένα όνειρο τρελό' για Βαρκελώνη και γυρίζοντας του χρέωσαν και υπέρβαρο για τα 5 επιπλέον τεμάχια που κουβαλούσε στις αποσκευές.

Ας περάσουμε στο contra.gr. Ο ρεπόρτερ του, θεώρησε μεγάλη επιτυχία το γεγονός πως η Μπαρτσελόνα κατέβηκε με τους βασικούς της παίκτες, αφού είχε επικριθεί για τους αναπληρωματικούς με την Hercules. Επίσης τεράστιας σημασίας για τον Παναθηναϊκό είναι κατά την γνώμη του κυρίου ρεπόρτερ το γεγονός πως οι ισπανικές εφημερίδες ασχολούνται περισσότερο με την κατάκτηση του US open από τον Ναδάλ, παρά με το ματς της Βαρκελώνης.

Για να δούμε τώρα ένα από τα άρθρα της prasini.gr.
"...Ο Μέσι με δηλώσεις του στην ΕΡΑ Σπορ εξέφρασε την πεποίθησή του για πρόκριση των «πράσινων» στην επόμενη φάση μαζί με την Μπαρτσελόνα. Κι όταν αυτά τα λόγια βγαίνουν από το στόμα ενός «μάγου» του ποδοσφαίρου, φυσικά και έχουν τη μεγαλύτερη αξία..."

Ε δεν νομίζω πως χρειάζεται και πολύ σχολιασμό ε;

Ζήτω τα οπαδικά payrolls

Δεν υπάρχουν σχόλια: