Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Και οι Θεοί πίνουν freddoccino

Επειδή ξέμεινα από θέματα, είπα να διαβάσω κανένα οπαδικό site. Συγγνώμη, αντικειμενική ιστοσελίδα αθλητικής ενημέρωσης ήθελα να πω. Ο λόγος είναι ένας. Βρίσκεις γρήγορα την μπαρούφα που ψάχνεις.

Διαβάζουμε λοιπόν στο leoforos.gr και στο άρθρο με τίτλο ‘Ο Σταρ και ο απαρατήρητος’ όπου μας περιγράφει ο υπέρτατος ρεπόρτερ λαγωνικό πως ο Τζιμπρίλ, σε καφετέρια στη Γλυφάδα, έδινε τα αυτόγραφα σαν στραγάλια και πως ο Ιμπαγάσα του Ολυμπιακού που ήταν επίσης εκεί πέρασε τελείως απαρατήρητος. Εδώ που τα λέμε με την εμφάνιση που έχει ο Σισσέ και CD να πουλούσε πάλι αυτόν θα πρόσεχα και όχι τον Ιμπαγάσα, αλλά τέλος πάντων.

Η περιγραφή των γεγονότων όμως απέκρυψε πολλά, κυρίως γιατί μπορεί να την διαβάζουν και ηλικιωμένοι άνθρωποι που είναι κάπως πιο ευαίσθητοι καθώς και παιδιά. Κάπου μέσα στο άρθρο λέει: ‘Αυτός όμως που έκλεψε την παράσταση ήταν ένας ηλικιωμένος κύριος, πάνω από 60 ετών, που πλησίασε δειλά δειλά … και τον ρώτησε αν μπορεί να φωτογραφηθεί μαζί του. Φυσικά, ο Τζιμπρίλαρος δεν είπε όχι’. Αυτό που δεν είπε ο ρεπόρτερ είναι πως ο παππούς απευθύνθηκε στον Ιμπαγάσα λέγοντάς του: ‘Ρε φτωχομπινέ, πάρε μας μια φωτογραφία με τον Σισέ και θα σου δώσω ένα δίευρω’.
Άλλοι θαμώνες αναφέρουν πως η σερβιτόρα με το που έφτασε ο Σισέ στο μαγαζί πήρε τα ωραία κουλουράκια από τον Ιμπαγασα (αυτά με την γέμιση σοκολάτας που δεν περιμένεις), τα έδωσε στον επιθετικό του Παναθηναϊκού και στον παίκτη του Ολυμπιακού πήγε μπαγιάτικο κέικ τεσσάρων ημερών.

Φήμες που ήθελαν τους παραληρούντες θαμώνες να ανεβάζουν των Σισέ με την καρέκλα του στο μπαρ δημιουργώντας ένα ζωντανό τοτέμ και να τον ραίνουν με κοκακόλες, μπύρες και φιστίκια ενώ προσκυνούσαν τον Ζωντανό θεό που βρέθηκε μπροστά τους σφάζοντας παράλληλα φίδια, κότες, σκαντζόχοιρους και άλλα δύσμοιρα ζωντανά από την πλούσια πανίδα της Γλυφάδας δεν ευσταθούν.

Άλλες φήμες λένε πως κάθε φορά που πάει για ψώνια ο Σισέ, χώνει τον Ιμπαγασα να του κουβαλάει τα ψώνια και να κρατάει το παιδί. Γεγονός είναι πάντως πως η καφετέρια δεν έκοψε ούτε απόδειξη στον Ιμπαγάσα, ενώ στον Σισέ έδωσαν και άλλες που περίσσευαν στο μαγαζί για την Εφορία

Ζήτω η ερευνητική δημοσιογραφία, ζήτω οι αποδείξεις, ζήτω η περαίωση
Τζιμπριλ και Αριελ αφήνουν για λίγο το άγχος των αγωνιστικών υποχρεώσεων και πάνε για ψώνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: