Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Τα παιδία παίζει

Άλλη μια ατελέσφορη διαμάχη
Μέρες τώρα παρακολουθούμε αυτή την σύγκρουση γιγάντων. Πατέρας vs Μαρινάκης. Όλος ο κόσμος περιμένει την επόμενη σύγκρουση, το επόμενο επεισόδιο της αναμέτρησης. Την επόμενη μάχη.

Ας σημειώσουμε πως αυτή η διαμάχη δεν είναι κάτι καινούριο. Κρατάει απ' όταν ο Πατέρας νίκησε τον Μαρινάκη στα μήλα, όταν ήταν 12 χρονών. Και μάλιστα στην έδρα του Μαρινάκη, στην Κοκκινιά. Λίγα χρόνια αργότερα ο Μαρινάκης πήρε το αίμα του πίσω καθώς κέρδισε τον Πατέρα στα λιμανάκια της Βουλιαγμένης σε αγώνα γκελ με πλακουτσωτές πέτρες. Και μάλιστα μπροστά σε όλη την παρέα του. Ο εξεφτελισμός ήταν μεγάλος. Δεν άργησε όμως να ξαναπάρει τα ηνία ο Πατέρας καθώς το κορίτσι του κέρδισε στους Πανελλήνιους αγώνες το κορίτσι του Μαρινάκη στο σχοινάκι και το λάστιχο. Το μόνο που κατάφερε το κορίτσι του Μαρινάκη ήταν να κερδίσει στο χούλαχουπ, κάτι που δεν ήταν αρκετό, καθώς ο Μαρινάκης την χώρισε επειδή τον ατίμασε. Η τύχη της έκτοτε αγνοείται. Η Ελληνική πρεσβεία στην Λιβερία δεν επιβεβαιώνει αλλά ούτε διαψεύδει πως η σωρός λευκής γυναίκας που βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένη παραλία χωρίς ρούχα αλά με πέντε χουλαχουπ είναι της άτυχης κοπέλας του Μαρινάκη.

Οι διαμάχες μετρούν και πολλές ισοπαλίες όπως αυτή στον διαγωνισμό χοντ-ντογκ στο Αρκανσο όπου αναδείχτηκαν ισόπαλοι στην δεύτερη θέση. Άλλη μια ισοπαλία μετρούν και όταν έστειλαν τις ομάδες από μπράβους που έχουν στο κάστρο του Τακέσι. Η μάχη συνεχίζεται τώρα που έχουν ομάδες ενώ έχει ήδη στηθεί ακόμα ένα ραντεβού για piss contest. Υπάρχουν και φήμες πως ανεξάρτητο ιατρικό κέντρο της κεντρικής Ευρώπης έχει ήδη συγκροτήσει ομάδα γιατρών-ανδρολόγων καθώς αναμένεται να το επισκεφτούμε οι δυο σοφοί άντρες για να τις μετρήσουνε και να δούνε ποιος την έχει πιο μεγάλη. Αναμένουμε με αγωνία το αποτέλεσμα.

Ζήτω τα παιχνίδια της αλάνας, ζήτω η τεστοστερόνη, ζήτω ο αθλητικός εισαγγελέας

Δεν υπάρχουν σχόλια: