Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Λόλα, να ένα μήλο

Πού είναι το μήλο οέο;
Δεν μπορούσαμε να αφήσουμε να περάσει απαρατήρητη μια φωτογραφία από τον αγώνα κυπέλλου μεταξύ Τρικάλων και Άρη. Ένα κύριος που κρυώνει υπερβολικά, φοράει κουκούλα και μπουφάν και περπατάει αλαφιασμένος με άλλους οπαδούς-παναγίτσες του Άρη. Κρατάει στα χέρια του ένα μαχαίρι. Λογικό είναι να πάει το μυαλό σου στο κακό.

Κι όμως. Ο συγκεκριμένος κύριος (με το ψευδώνυμο, ο Αιμίλιος το Μήλο) είναι γνωστό πως έχει ένα κόλλημα με τα μήλα. Για γούρι κουβαλάει ένα σε κάθε εκτός έδρας ματς του Άρη. Ε αυτή τη φορά το έχασε. Ποιος είδε τον Αιμίλιο και δεν τον φοβήθηκε. Αν δεν καθαρίσει το μήλο του πριν το ημίχρονο τρελαίνεται. Όταν είδε πως το έχει χάσει άρχισε να ψάχνει παντού. Κάποιος του είπε πως το έχουν οι οργανωμένοι των Τρικάλων. Δεν χρειάστηκε πολύ… Μπήκε στο γήπεδο και άρχισε να ψάχνει το μήλο του απεγνωσμένος. Αφού και άλλοι οπαδοί-παναγίτσες του Άρη γνωρίζουν την κατάστασή του, μπήκαν να βοηθήσουν ανοίγοντάς του δρόμο για τις κερκίδες.

Ας βοηθήσουμε όλοι τον Αιμίλιο να βρει το μήλο του
Γι’ αυτό και η αστυνομία δεν έκανε κάποια σύλληψη, γιατί όλα έγιναν για ένα μήλο. Μετά από παρέμβαση των ψυχραιμότερων και την αρωγή του δήμαρχου της Πόλης, οι μηλοπαραγωγοί του νομού έφεραν ένα καφάσι μήλα Zagorin για τον Αιμίλιο και ένα καφάσι ξινόμηλα για κάθε πούλμαν των οπαδών-παναγίτσες του Άρη.

Ζήτω η Φρουτοπία, ζήτω όλα τα φρούτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: