Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Το ματσάκι κλείδωσε

Σε λίγο ξεκινάει το ματς του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα. Και το ματς έχει ήδη κλειδώσει. Η τελευταία απόδοση που δινόταν στη νίκη του Παναθηναϊκού ήταν στο 1,05. Από χτες αργά τα μεσάνυχτα επικρατεί ένας πανζουρλισμός στα γραφεία στοιχημάτων της Ευρώπης. Τρία είναι τα δημοσιεύματα που ξύπνησαν τους μπουκς. Το χρονικό του θρίλερ έχει ως εξής:

Πρώτο δημοσίευμα και όταν η Μπαρτσελόνα δινόταν φαβορί: Άρθρο στο leoforos.gr αναλύει πως ο Παναθηναϊκός κάνει πολύ καλά ευρωπαϊκά ματς όταν είναι μετά από ματς με τον Ηρακλή. Οι μπουκς δίνουν πλέον τον παναθηναϊκό φαβορί αλλά με απόδοση γύρω στο 2.

Δεύτερο δημοσίευμα που ταρακουνά τους μπουκς: Άρθρο του gazzetta.gr μαςαναφέρει πως η Μπαρτσελόνα διαμένει στην Αθήνα στο ξενοδοχείο που είχε μείνει και όταν έχασε 4-0 απο τη Μίλαν. Η ιστορία επαναλαμβάνεται και οι μπουκς το ξέρουν πολύ καλύτερα απ' όλους. Η απόδοση για νίκη του παναθηναϊκού πέφτει στο 1,2 με 1,25.

Το μόνο σκορ που γίνεται δεκτό στα μπετατζίδικα της Ασίας
Τρίτο δημοσίευμα που βάζει βόμβα στα θεμέλια των στοιχηματικών γραφείων: Ο κατσουράνης δηλώνει μπροστά στους δημοσιογράφους πως πρέπει να έχουν επιθετική άμυνα. Αυτό ήταν. Η απόδοση έμεινε για πολύ λίγο στο 1,05 και μετά κλειδώθηκε. Όσοι προλάβατε, προλάβατε. Ο παναθηναϊκός έχει παίξει μόνο δύο φορές επιθετική άμυνα και έχει κερδίσει την πρώτη φορά με 8-0 και τη δεύτερη 13-2. Η μπαρτσελόνα μετά τα λόγια του κατσουράνη δεν έχει καμία ελπίδα. Οι περισσότεροι περίμεναν ότι ο παναθηναϊκός θα λυπηθεί την μπαρτσελόνα και θα παίξει το πολύ πολύ με αμυντική επίθεση. Αλλά όχι. Αντί για αμυντική επίθεση διάλεξε επιθετική άμυνα. Ο κατσουράνης μπορεί να σκοράρει με ανάποδη κεφαλιά ψαλιδάκι. Έχει σημασία πάντως η ομάδα να μην περπατάει τρέχοντας αλλά να τρέχει περπατώντας. Επίσης καλό θα ήταν να έχει μια γλυκιά τακτική ανοργανωσιά στο παιχνίδι της και να μην προτιμήσει την άναρχη άτακτη οργάνωση. Συγγνώμη που μιλάω με τεχνικούς όρους, αλλά αυτά τα σχόλια είναι μόνο για κάτι τύπους σαν εμένα και τον κατσουράνη που ξέρουμε απο μπάλα και μπορούμε να κάνουμε και μια ανάλυση με κανα δυό λόγια παραπάνω.

Η Μπαρτσελόνα αναμένεται να κατέβει με 8 αμυντικούς έναν μέσο και δυο τερματοφύλακες.

Ζήτω οι παραδόσεις, ζήτω η επιθετική άμυνα, ζήτω τα μεγάλα σκορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: