Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Έχουμε την πολυτέλεια να τσακίζουμε ομάδες σαν τον ολυμπιακό;

Μασέρ μαρινάκης, για ποινές-χάδια, τηλεφώνησε τώρα
Το πρωτάθλημα τρίζει συθέμελα… Ο ολυμπιακός, που μπορεί μεν να έχει αποκτήσει  απόσταση ασφαλείας από τον παναθηναϊκό, έχει δε αρχίσει να τρέμει. Και πώς να μην τρέμει, αφού οι τιμωρίες τον τσακίσανε. Δεν είναι οι τιμωρίες των παικτών, του μαρινάκη ή του μητρόπουλου.

Άλλη είναι η απουσία που καταδικάσει την ομάδα του λιμανιού να παλέψει με νύχια και με δόντια για το πρωτάθλημα. Έχει αρχίσει  να αγωνιά και αγχώνεται ο Βαλβέρδε και οχι άδικα. Σύμφωνα λοιπόν με τις ποινές, εκτός γηπέδων για 2 μήνες ο μασέρ της ομάδας μαρινάκης (απλή συνωνυμία με τον πρόεδρο, μην μπερδεύεστε). Πως περιμένετε να ορθοποδήσει μια ομάδα μετά από τέτοια τινωρία; Γιατί να βρεθούν να ξαναεπενδύσουν άνθρωποι-διαμάντια σαν τον μαρινάκη στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Ακόμα και ο σάββας θεοδωρίδης έκραξε τον μαρινάκη για το γεγονός πως είναι πολύ πράος και νηφάλιος και τον κάνουν ότι θέλουνε.

Τι θα κάνει τώρα 2 ολόκληρους μήνες χωρίς μασέρ ο ολυμπιακός; H Super League εξάντλησε όλη της τη αυστηρότητα με αυτήν την απόφαση. Είδανε και πάθανε οι υπόλοιπες ομάδες να μεταπείσουν τον μαρινάκη να μείνει στην διοργάνωση. Έλεος δηλαδή πια, όλα ο ολυμπιακός θα τα πληρώνει; Πρέπει επιτέλους να αναρωτηθούμε ως κοινωνία και ως συντεταγμένη πολιτεία, έχουμε την πολυτέλεια να βυθίζουμε στα τάρταρα με εξοντωτικές ποινές ομάδες με το κύρος και τον κόσμο του ολυμπιακού;

Ζήτω οι εξαντλητικές ποινές, ζήτω το μασάζ, ζήτω η Super League

Δεν υπάρχουν σχόλια: