Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Οσκαρικοί παιχταράδες

Μετά και την περασμένη αγωνιστική ήρθε η ώρα και για ένα θεματάκι με τους καλύτερους 'ντεμέκ' τραυματισμούς.


Ας ξεκινήσουμε με τον 'ντεμεκ' τραυματισμό του τερματοφύλακα Βεζυρίδη του οφη, στο περίφημο πλέον ματς στα Γιάννενα. Ο οπαδός με τις μαζοχιστικές ροπές για τον οποίο κάναμε θέμα (κλικ εδώ) πήγε να κολλήσει ένα αυτοκόλλητο στον τερματοφύλακα. Το αυτοκόλλητο διαπέρασε μπλουζάκι, δέρμα, θώρακα και σταμάτησε ένα εκατοστό από την καρδιά του παίκτη, που εσπευσμένα πήγε στο νοσοκομείο και έμεινε εκτός προπονήσεων για κάποιες μέρες. Ο τραυματισμός ήταν τόσο ύπουλος, που τον ανακάλυψε περίπου 10 λεπτά μετά το χτύπημα με το αυτοκόλλητο και αφού τον βοήθησε στο ψάξιμο και μέλος του προπονητικού τιμ της ομάδας του. Εξαιτίας του τραυματισμού αυτού ο οφη ζήτησε να πάρει το ματς στα χαρτιά.



Τώρα ας πάμε στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής αρης-παοκ. Στην προθέρμανση, ο Χαλκιάς και ενώ ζεσταίνεται, δέχεται την δολοφονική επίθεση μιας συμπαγούς μάζας από χαρτάκια. Το χτύπημα στην αρχή φάνηκε πανίσχυρο, και όλοι πάγωσαν μόλις είδαν τον πορτιέρο να πέφτει, αλλά αμέσως μετά ανακουφίστηκαν, καθώς ο ίδιος ο τερματοφύλακας, αιμόφυρτος και σακάτης βλέπει ότι τον χτύπησαν χαρτάκια και ξανασηκώνεται κύριος. Μετά όμως ανακαλύπτει το papercut που του έχει κόψει την καρωτίδα και τρέχει στα αποδυτήρια για ράμματα και γάζες.



Λίγες αγωνιστικές πιο πριν, είχαμε κάνει ακόμα ένα θέμα για την δολοφονική χιονόμπαλα που χτύπησε την μπάλα που κρατούσε ο Τοροσίδης. Το τράνταγμα ήταν τόσο ισχυρό που ο Τοροσίδης ακινητοποιήθηκε για λίγο και μετά κατέρρευσε. Θράυσματα απο εκείνη την χιονόμπαλα μπήκαν στο δέρμα του χαφ του ολυμπιακού και οι γιατροί λένε πως θα του αφήσουν σημάδια για πάντα. Ευτυχώς μετά το χτύπημα, έμεινε μόνο λίγο γονατιστός, σηκώθηκε για να πλακώσει τον φλούφλη που μπήκε για να τον κοροϊδέψει.


Τέλος, παραθέτουμε και ένα βίντεο από το 1989, όταν ο τερματοφύλακας της Χιλής προσποιήθηκε τραυματισμό από φωτοβολίδα (μαλιστα είχε κρύψει ξυράφι στα γάντια του και αυτότραυματίστηκε την ώρα που έπεσε η φωτοβολίδα δίπλα του) και του απαγορεύτηκε να ξανασυμμετάσχει σε οποιαδήποτε διεθνή διοργάνωση με της φανέλα της εθνικής του ομάδας, εφ' όρου ζωής. Η δε Χιλή αποκλείστηκε για δύο συνεχόμενα μουντιαλ.

Ζήτω ο θείος Οσκαρ, ζήτω οι θανάσιμοι τραυματισμοί, ζήτω οι επτάψυχοι Έλληνες ποδοσφαιριστές

Δεν υπάρχουν σχόλια: