Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Ποτήρι αγνώστου ταυτότητας

Ο πάοκ πέρασε στα ημιτελικά του κυπέλλου, αφού κέρδισε και στην άδεια τούμπα τον ολυμπιακό. Στη φάση αποβολής του Μιραλάς όμως είχαμε ένα ατυχές περιστατικό. Θραύσματα από γυάλινο ποτήρι (ή τασάκι) χτύπησαν τον Μιραλάς στο πρόσωπο. Σιγά το πράγμα! Αφού δεν θα τιμωρηθεί η παοκαρα... Φυσικά και να του άνοιγε το κεφάλι σαν καρπούζι δεν θα έπαιζε περίπτωση τιμωρίας, σύμφωνα με το αρθράκι του www.paokmania.gr. Πως εξηγείται η πτήση αυτού του ποτηριού όταν το ματς είναι κεκλεισμένων των θυρών;  Όχι ότι έχει και μεγάλη σημασία, αλλά έτσι για το γαμώτο της υπόθεσης.

Μια από τις λογικές εξηγήσεις που δόθηκαν ήταν πως το ποτήρι εκτοξεύτηκε από το στρατόπεδο της αεροπορίας στο Χορτιάτη, όπου ασκούμενοι σμηνίτες το τοποθέτησαν στο αντιαεροπορικό όταν τους τέλειωσαν τα βλήματα.

τυχαία πιστεύετε τα εμβλήματα;
Μια ακόμα πιο πειστική απάντηση δίνει η ελληνική αστυνομία με την βοήθεια της INTERPOL και των ρωσικών αρχών. Το ποτήρι το πέταξε ο Θόδωρος Γιουρτσίχιν από τον διαστημικό σταθμό που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τη γη αυτή τη στιγμή. Για όσους δεν ξέρουν ο Θόδωρος Γιουρτσίχιν είναι ελληνικής καταγωγής κοσμοναύτης και σύμφωνα με το άρθρο αυτό η μητέρα του ζει στην Σίνδο. Αυτό που δεν ξέρουν οι περισσότεροι είναι πως η μάνα του είναι ιδρυτικό μέλος του εκεί συνδέσμου ΣΦ ΠΑΟΚ ΣΙΝΔΟΥ. Φήμες λένε πως το σαλόνι της κοσμούν κομμένα αυτιά αριανών και δάχτυλα ηρακλειδέων. Σύμφωνα με τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες ο Θόδωρος, άρρωστο παόκι από την κούνια του, σχεδίαζε χρόνια αυτή την αποστολή και φρόντισε να περάσει το διαστημικό του σκάφος πάνω από την Τούμπα ακριβώς τη στιγμή του ματς. Οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες έχουν ήδη κινηθεί για την σύλληψή του και περιμένουν την συγκατάθεση του Πούτιν και του Μαρινάκη για την ολοκληρώσουν.

Υπάρχει και μια ακόμα εκδοχή, η πιο ακραία απ' όλες μέχρι στιγμής, το ποτήρι να το πέταξε κάποιος από την κερκίδα, αλλά αυτό αποκλείστηκε από την πρώτη στιγμή, γιατί πρώτον το ματς ήταν κεκλεισμένων των θυρών και δεύτερον στη τούμπα δεν συμβαίνουν ποτέ τέτοια πράγματα.

Παοκ παντού;
Ζήτω οι αστικές αποστρατικοποιημένες ζώνες, ζήτω ο απόδημος ελληνισμός, ζήτω οι κεκλεισμένες θύρες

Δεν υπάρχουν σχόλια: