Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Τι θα γίνει με τους άντρες χωρίς αρχ...ια κύριε Φερέιρα;

Ο προπονητής του παναθηναϊκού κύριος Ζεσουάλδο Φερέιρα σε συνέντευξή του σε περιοδικό χαρακτήρισε το πρωτάθλημα υπόθεση για άντρες με αρχίδια. Αυτό βέβαια δεν έγινε τυχαία. Το συγκεκριμένο άρθρο, όπως άλλωστε και οι δηλώσεις του προπονητή είναι ακατάλληλες για  ανηλίκους.

Ευνούχος δεξι εξτρεμ στο κινέζικο πρωτάθλημα
Πήγε πρώτα στα αποδυτήρια και ρώτησε όλους τους παίκτες του αν έχουν αρχίδια. Αφού κοιτάξανε κάτω από τα παντελόνια τους, τον διαβεβαιώσαμε πως όλοι έχουν αρχίδια ο Φερέιρα πήγε και ζήτησε από την διοργανώτρια αρχή την ίδια διαβεβαίωση για όλους του παίκτες του πρωταθλήματος. Η Superleague αφού τσέκαρε τις λίστες της τον βεβαίωσε πως όλοι οι παίκτες έχουν αρχίδια, εκτός από μερικούς που λόγω ιατρικών προβλημάτων είχαν από ένα αρχίδι μόνο. Πάντως δεν υπήρχε κανένας με λιγότερο από ένα αρχίδι. Αφού έγιναν και αυτές οι απαραίτητες διευκρινήσεις, ο προπονητής θεώρησε πως μπορεί να προβεί στις παραπάνω δηλώσεις.

Λογάριαζε όμως χωρίς τον ξενοδόχο. Μετά από μερικές ώρες η ευρωπαϊκή επιτροπή ανθρωπίνων δικαιωμάτων και η αντίστοιχη επιτροπή των Ηνωμένων Εθνών διαμήνυσε πως δεν θα ανεχτεί τέτοιου τύπου δηλώσεις. Έφερε μάλιστα το παράδειγμα του Τσιανγκ Λο Κινάου (φώτο αριστερά) όπου διέπρεψε στα κινέζικα γήπεδα τη δεκαετία του 1910 σκοράροντας 52 γκολ σε τέσσερις σεζόν και μοιράζοντας ασίστ για άλλα 21 γκολ. Η παρέμβαση έγινε μετά από καταγγελία ινδικών οργανώσεων Hijra. Οι καταγγελίες συνοπτικά ανέφεραν πως με τέτοιες δηλώσεις παγιώνεται μια λανθασμένη αντίληψη για το ποιοι μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αναφέρουν χαρακτηριστικά πως μέλη της κοινότητας των Hijra με ταλέντο στο ποδόσφαιρο και δίψα για διάκριση, αλλά χωρίς αρχίδια, αποκλείονται από το ελληνικό πρωτάθλημα και σβήνουν έτσι οι ελπίδες τους για μια καλή μεταγραφή σε ευρωπαϊκό σύλλογο.

Ο προπονητής του παναθηναϊκού καλείται πλέον να ανακαλέσει και να χορέψει ένα χορό της κοιλιάς στο Καραΐσκάκη με τον Βαλβέρδε ως δείγμα ειλικρινούς μεταμέλειας.

Ζήτω οι τεστοστερόνη, ζήτω οι σουφραζέτες, ζήτω ο βασιλιάς-βασίλισσα των σπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: