Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Πάντα τέτοια!

Ακόμα ένα ρεκόρ για την ταπεινή Football League, που πήρε άξια την πρωτιά από το ντέρμπι της Super League. Γιατί πράγμα μιλάμε; Μα φυσικά γι' αυτό! Ποιο φιέστα στου ολυμπιακού και ποιο ντέρμπι με αεκ, δεν μας χέζετε λέω γω. Εδώ μιλάμε για παιχνίδι τιτανοτεράστιων ομάδων με παίκτες (και προέδρους) εκατομμυρίων.



Είχε καιρό η Ελλάδα και ο λαός της να στηρίξουν τόσο έμπρακτα τον επαρχιακό ποδόσφαιρο και τις μικρομεσαίες ομάδες. Και ιδού η απόδειξη. Ενώ στον αγώνα του ολυμπιακού με την αεκ παίχτηκαν μόνο 480.000 ευρώ, στον αγώνα της ηλιούπολης με τον λεβαδειακό παίχτηκαν 870.000 ευρώ! Νούμερα-κόλαφος για τους ποκίτες. Ελπίζω να το καταλάβουν εκεί στην ΕΠΟ και στην Super League και να φροντίσουν να ανεβάσουν αμέσως της ομάδες κατηγορία ώστε να μπορέσει ακόμα περισσότερος κόσμος να απολαύσει αυτές τις ομάδες. Εξάλλου δεν έκαναν και λίγους συνανθρώπους μας χαρούμενους με αυτό το αποτέλεσμα. Αυτό το παιχνίδι διαφήμιση έρχεται σαν απάντηση-κεραυνός στον διασυρμό-παρωδία του κ. Κομπότη που έληξε αισίως (δείτε εδώ).

Πολλές εταιρίες στοιχηματισμού πλέον θέλουν να πάρουν αποκλειστικά τα παιχνίδια των δυο ομάδων. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της bwin που το παιχνίδι πριν ξεκινήσει είχε τις εξής αποδόσεις: Ηλιούπολη 7.00 ισοπαλία 14.00 λεβαδειακός 7.00 για να δελεάσει τον κόσμο.

Ζήτω οι αναπάντεχες ανατροπές σκορ, ζήτω ο λεβαδειακός που δεν παρατάει παιχνίδια, ζήτω ο άσσος ημίχρονο διπλό τελικό

Δεν υπάρχουν σχόλια: