Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Ο κόσμος θα βάλει ένα χεράκι


Η συγκινητική στιγμή της βράβευσης
Ακόμα δεν πρόλαβε να αναρρώσει ο κ. Χατζηδάκης και παρέλαβε ήδη την πρώτη του τιμητική πλακέτα. Δεν θα μπορέσει να έρθει φυσικά από κανέναν άλλον, παρά μόνο από τον ΣΞΔ (Σύλλογο Ξυλοδαρμένων Διαιτητών) και μάλιστα από τα χέρια ενός εκ των θρυλικότερων διαιτητών του συλλόγου, του κ. Ευθυμιάδη.


Στην παρουσίαση που προηγήθηκε της πλακέτας μίλησαν αρκετοί από τους παρευρισκόμενους καθώς και ο ίδιος ο παθών. Ο κύριος Ευθυμιάδης αναφέρθηκε  χαριτολογώντας στην πολύ λογική απόφαση του κ Χατζηδάκη να κάνει έναν περίπατο την ώρα της πορείας. Ο βουλευτής από την μεριά του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την βράβευσή του, δήλωσε την χαρά του που ήταν ο πρώτος βουλευτής που λαμβάνει αυτή την τιμή και ανακοίνωσε μέσα σε επευφημίες την ίδρυση του ΣΞΒ (Σύλλογος Ξυλοδαρμένων Βουλευτών). Όλοι οι παρευρισκόμενοι των συνεχάρησαν και του ευχήθηκαν να γιγαντώσει ο Σύλλογός του, όσο και ο δικός τους. Οι απλοί ανώνυμοι πολίτες που ήταν παρόντες στην βράβευση δήλωσαν ενθουσιασμένοι πως θα βάλουν και αυτοί ένα χεράκι για δουν το σύλλογο να σφύζει από καινούρια μέλη.


Δεν έλειψαν και τα δεικτικά σχόλια από διαιτητές  του τύπου ‘Θα μας κλείσετε το σύλλογο έτσι όπως πάτε’ και ‘άντε και εις άλλα με υγεία’. Αίσθηση προκάλεσε και το σχόλιο του κ. Βασσάρα, ο οποίος δήλωσε: ‘Είναι σημάδι πως η Ελλάδα και ο κόσμος της αλλάζει και ωριμάζει. Δεν εξηγείται αλλιώς πως από ξυλοδαρμούς διαιτητών περάσαμε στους ξυλοδαρμούς βουλευτών’ και προσέθεσε: ‘Μπορεί ο σύλλογός μας να δεχτεί ένα μικρό πλήγμα στην εισροή μελών, αλλά θα ξεκουραστούν λιγάκι τα παΐδια μας’


Ζήτω ο Γκάντι, ζήτω η κοινοβουλευτική δημοκρατία, ζήτω οι Βουδιστές που δεν μισούν

Δεν υπάρχουν σχόλια: