Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Ας τελειώνουμεν με αυτό το παραμύθιν

Κανείς δεν θα ξαναχρησιμοποιήσει δηλώσεις του Μαρινάκη αν δεν το πω εγώ
Ο κύριος Μώραλης έβαλε επιτέλους ένα τέλος σε αυτή τη φαρσοκωμωδία που εξελίσσεται μπροστά στα δύσμοιρα μάτια μας. Ως πότε θα ειρωνεύονται τον Ολυμπιακό; Διαβάστε εδώ τις δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Μετά και από αυτές τις δηλώσεις, το νομικό τμήμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός ετοιμάζει νομικά δεσμευτικό κείμενο. Σύμφωνα με πληροφορίες του blog θα έχει τα εξής βασικά στοιχεία:

  • Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί δημόσιες δηλώσεις του Προέδρου του ολυμπιακού, με εξαιρέσεις τους κατοίκους Πειραιά και δημοσιογράφους που εργάζονται σε αντικειμενικές εφημερίδες και μέσα τα οποία αποδεδειγμένα σέβονται τον ολυμπιακό (γαύρος, πρωταθλητής, φως κτλ)
  • Δηλώσεις που έχουν γίνει προϊστορία απαγορεύονται να χρησιμοποιούνται από τον οποιοδήποτε. Όπερ σημαίνει πως δηλώσεις που έγιναν πριν από 6 μήνες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν (θεωρούνται προϊστορία γιατί πολλά ζώα έχουν πολύ μικρό κύκλο ζωής, όπως οι λιβελούλες, η μαγιά και διάφορα μικροασπόνδυλα της θάλασσας. Έτσι σε 6 μήνες έχουν περάσει γύρω στις 60 γενιές, πάρα πολύς καιρός ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο παλιές δηλώσεις)
  • Η ΠΑΕ θα κάνει μήνυση σε εκείνα τα μόρια του αέρα που ταλαντώνονται και μεταφέρουν λόγια του Προέδρου χωρίς την άδειά του.
  • Οποιαδήποτε αναδημοσίευση παραμυθιών θα πρέπει να εγκρίνεται απο την ΠΑΕ οσφπ. Γιαγιάδες και παππούδες που θα πιαστούν να λένε παραμύθια χωρίς τη γραπτή βεβαίωση που θα εκδίδει ο κύριος Μωραλης θα αγοράζουν με 20% καπέλο τα διαρκείας και μάλιστα χωρίς απόδειξη.
Επίσης, για να μην φανεί και τόσο απολυταρχικός ο ολυμπιακός θα καταθέσει και μερικές προτάσεις στην διοργανώτρια αρχή, χωρίς αυτή βέβαια να έχει το δικαίωμα να αρνηθεί.
  • Απαγορεύονται τα τάκλιν εναντίον των παικτών του ολυμπιακού.
  • Αν ο ολυμπιακός παίξει καλύτερη μπάλα για ένα δεκάλεπτο από τον αντίπαλό του τότε το παιχνίδι σταματάει αυτόματα και κατοχυρώνεται υπέρ του ολυμπιακού.
  • Αν πέσει οποιοσδήποτε παίκτης του ολυμπιακού (ακόμα και στο ζέσταμα) τότε δίνεται πέναλτι με τη σύμφωνη γνώμη του προέδρου του ολυμπιακού.
  • Αν ο ολυμπιακός αδικηθεί από την διαιτησία τότε θα γίνει ότι θελήσει ο μαρινακης
  • Αν αδικηθεί άλλη ομάδα θα επιληφθούν τα αρμόδια όργανα της Superleague
Το κρυφό χαρτί που θα παίξει ο ολυμπιακός είναι οι προαναφερθείσες προτάσεις να ισχύουν και στον παναθηναϊκό! Για εμάς παντως οι νομικές αυτές προτάσεις δεν είναι κάτι παραπάνω από μια καλή αρχή για την θωράκιση του υφιστάμενου καθεστώτος για παναθηναϊκό και ολυμπιακό. Επίσης, γνώμη μας είναι πως μία συγγνώμη από τον αστέρα τρίπολης προς τον διαιτητή δεν θα ήταν κακή ιδέα... Δεν έκατσε να χάσει και ανάγκασε τον διαιτητή να δώσει αστείο πέναλτι και να τον εκθέσει.

Ζήτω οι παραμυθιασμένοι, ζήτω οι κοκκινοσκουφίτσες, ζήτω εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι

Δεν υπάρχουν σχόλια: