Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Αντικατάσταση ρεπόρτερ

Ο νέος ρεπόρτερ του ΠΑΟ
Πρόσφατα είδαμε τον κ. Βαρδινογιάννη να μπουκάρει δημοσιογραφικό θεωρείο και να διαπληκτίζεται με τον λειτουργό της δημοσιογραφίας που κάλυπτε τον αγώνα. Πρέπει να πούμε πως ο συγκεκριμένος λειτουργός είχε αντίθετη άποψη με τον διαιτητή για το πέναλτι που κέρδισε ο έλληνας μέσι (νο. 2) νίνης.

Σε αυτό  το σημείο να αναφέρουμε πως ελάχιστες είναι οι φορές που δημοσιογράφοι-λειτουργοί παίρνουν το μέρος της μίας ή της άλλης ομάδας. Και σε αυτές τις ελάχιστες περιπτώσεις οι δημοσιογράφοι υποστηρίζουν ομάδες όπως ο Παναιγειάλειος, ο Αίαντας Σαλαμίνας, η Δόξα Κρανούλας και ο Κεραυνός Κερατέας. Τέτοια ακριβώς ήταν και η περίπτωση στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας όπου ο ρεπόρτερ ήταν κλασικά κάποιος που δεν στηρίζει κάποια από τις μεγάλες ομάδες, αλλά τον αστέρα τρίπολης. Και για αυτό το λόγο μπούκαρε μέσα ο Βαρδινογιάννης, γιατί και η υπομονή έχει και ο όριά της.

Ο ρεπόρτερ του ΟΣΦΠ
Την ενέργεια αυτή χειροκρότησε και ο ολυμπιακός, που μαζί με τον παναθηναϊκό, την αεκ και τον παοκ (συγχωρέστε με αν ξεχνάω κάποια) είναι οι ομάδες που έχουν υποστεί τα πιο πολλά δεινά από την δημοσιογραφία και δη από αυτούς τους ασυνείδητους δημοσιογράφους που κάνουν κακά την δουλειά τους και υποστηρίζουν φανερά επαρχιακές ομάδες. Επειδή ο κόμπος έφτασε στο χτένι και οι ομάδες αυτές δεν μπορούν να ανεχθούν άλλο την υποκρισία των δημοσιογράφων, αποφάσισαν να στέλνουν τους δικούς τους εκφωνητές στους αγώνες. Και για να είναι αντικειμενικές οι μεταδόσεις των αγώνων χρέη εκφωνητών θα έχουν πρώην και νυν πρόεδροι τον πολύπαθων ομάδων.

Όχι άλλη δημοσιογραφική αβάντα στις μικρές ομάδες. Τη δημοσιογραφική αυτή αλητεία την έχουν βιώσει μέχρι το μεδούλι οι μεγάλες ομάδες και δεν θα το αφήσουν να συνεχιστεί. Χειροκροτούμε την καταδίκη της ενέργειας αυτής απο τους αδέκαστους δημοσιογράφους. Η ενέργεια του πρώην προέδρου να μπουκάρει ήταν κατάπτυστη και πήγε το ποδόσφαιρο 50 χρόνια πίσω. Επιτέλους πήγε να συναντήσει την ελληνική δημοσιογραφία που ήταν ήδη εκεί.

Ζήτω το λειτούργημα της δημοσιογραφίας, ζήτα τα προεδρικά ντου, ζήτω οι αντικειμενικοί εκφωνητές

Δεν υπάρχουν σχόλια: