Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Πάμε διαιτητάρα μου!



Καθώς βλέπουμε και στο βίντεο, αλλά και διαβάζουμε σε άρθρα (σαν αυτό το άρθρο του sportdog.gr), ο διαιτητής κ. Κωσταντινέας εμψυχώνει τον Τοροσίδη να συνεχίσει. Επιτέλους ένας διαιτητής που εμψυχώνει και στηρίζει τους παίκτες που βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο. Την κόκκινη κάρτα στον Σολτάνι την έβγαλε για τα μάτια του κόσμου. Η ασφάλεια του γηπέδου επιβεβαιώνει πως τον βρήκε μετά στη φυσούνα και του είπε κατά λέξη: "Συγγνώμη κουρκουμπινάκι μου, αλλά δεν είδα πέναλτι".

Ο Κωσταντινέας πάντως άκουσε τα παράπονα άλλων παικτών του ολυμπιακού, και δη αυτών που δεν μιλούν ελληνικά, γιατί τους άφησε χωρίς μια καλή κουβέντα, έναν λόγο στοργής, μια λέξη συμπόνιας για ένα ολόκληρο ενενηντάλεπτο... Ο φούστερ και παρά το γκολ που έβαλε έκλαιγε στα αποδυτήρια, ενώ ο πάντελιτς έβγαλε ένα μπουκάλι ουίσκι που είχε καταχωνιάσει και ξεχάσει ο Ντιόγκο στο ντουλάπι του και άρχισε να πίνει.

Μορμούρες είχαν ξανακουστεί για τον συγκεκριμένο διαιτητή στο λιμάνι, καθώς παίζει με εύνοια τον Τοροσίδη και την κλίκα του (;) με 80-20, ενώ αφήνει τους υπόλοιπους να παίζουν με 60-40 τον αντίπαλο, άντε με 70-30. Η δημιουργία κακού κλίματος και άτυπων ομάδων στα αποδυτήρια είναι κάτι που απεύχονται στον ολυμπιακό και κινούνται από τώρα για να μην δημιουργηθεί περαιτέρω πρόβλημα. Έτσι έχει γίνει σύσταση σε όλους τους διαιτητές που παίζουν τον ολυμπιακό να παίζουν όλη την ομάδα ομοιόμορφο 70-30, για να μην αδικείται κανένας.

Φήμες που ήθελαν τον Κωσταντινέα να δίνει πριμ μόνο στον Τοροσίδη για το πάθος που επέδειξε στον συγκεκριμένο αγώνα διαψεύδονται κατηγορηματικά απο τον μάνατζερ του διατητή.

Ζήτω οι παικταράδες, ζήτω παλικαράδες, ζήτω το 50-50.

Δεν υπάρχουν σχόλια: